Home
Wij over onszelf
Pannenkoeken
Gastenboek
Fotoboek
Info voor fietsers
Contact

 

 

Wij heten nu de smulhoek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hoe het begonnen is

 

In maart 2009 zijn wij gestart met de zaak “Petit Restaurant t’Plein”. Na het bedrijf “De Doorbraak” te hebben gekocht is er na een verbouwing van 8 weken, onze nieuwe zaak op 29 juni 2009 geopend. 

 Leonie begon als een kleine verlegen kokkin en is dankzij haar opleiding en verschillende stage’s, zo gegroeid dat ze nu Petit Restaurant ’t Plein gaat vertegenwoordigen. En waar nodig kan ze altijd bouwen op haar ouders; Jos en Tiny, waarbij hun jaren-lange ervaring in de horeca goed van pas zal komen. 

Dit vond Leonie niet genoeg en ze ging voor een versneld programma voor zelfstandig werkende kok. Ze heeft tijdens deze opleiding veel geleerd bij het theater bedrijf “De Kampanje.” Bij dit bedrijf voelde Leonie zich ook weer zeer op haar gemak. Er was een goede omgang met haar collega’s, die het beste met haar voor hadden en haar ook op alle mogelijke manieren hielpen.

Na haar stage periode bij het Twiskerslot kwam ze het jaar er op bij Van der Valk aan het werk, om zich zelf verder te ontwikkelen. Dit was een heel zwaar jaar waardoor Leonie veel ervaring heeft opgedaan. Dit harde werken werd tevens beloond met het koks diploma.

Zo kwam ze bij haar eerste stage bij Twiskerslot als een toch wel verlegen kokkinnetje. Ze werd onder hoede genomen door haar toenmalige chef kok Roel, waar ze het heel goed mee kon vinden. Daar heeft ze veel geleerd, en van beide kanten werd het jammer gevonden dat het stagejaar zo snel tot een einde kwam. 

Uw gastvrouw Leonie Kuiper zal het bedrijf vertegenwoordigen. Leonie wist al vanaf haar 14de dat ze het in de horeca wilde gaan maken. Dit is mede gemotiveerd door haar ouders Jos en Tiny Kuiper die hun zaak “Smultaria” al vanaf november 1983 tot op heden een goed draaiende zaak hebben waar ze zeer verdiend trots op mogen zijn. Dit is de perfecte leerschool geweest voor Leonie. Maar tegenwoordig hebben we er ook de papieren voor nodig en daar is ze met maximale inzet voor gegaan. 

 

   

Uw gastvrouw

 

Uw kok

 

 

 

 

Petit Restaurant 't Plein | info@restauranthetplein.nl